Témata uživatele padrino11

Témata uživatele padrino11

Téma Poslední reakce
Zdravím, poslední dobou mám v letadlech takový specifický problém, resp. po letu mám z dlouhého sezení otlačené a velmi citlivé kulky. Zkoušel jsem vyměnit spodní prádlo, kalhoty i leteckou společnost, ale nic nepomáhá. Může to být třeba způsobeno tím, že jsem dole více vybavený (jak už nick napovídá). Setkali jste se s tím už někdo a jak jste tento problém řešili? .
Problém s místem v letadle
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
1 odpověď
Co je potřeba, co je už zbytečné, tak aby se dalo cestovat lowcosty (v Evropě i Asii) bez dokupování odbavených zavazadel. .
Co si zabalit na 3 týdny do JV Asie?
Ve fóru Co se nevešlo
9 odpovědí
Pokud možno co nejlevněji, návrat není podmínkou. .
Kam poslat tchýni na dovolenou?
Ve fóru Zájezdy s CK
15 odpovědí
Určitě znáte ten pocit, když v počítačové hře postřílíte nepřátele. Kam ale vyrazit zažít něco podobného naživo? Podotýkám, že by to mělo být v souladu s českými zákony (zakazují službu v cizím vojsku) a pokud možno bez zbytečného zájmu tajných služeb. .
Kam si vyrazit zastřílet?
Ve fóru Co vidět a navštívit
1 odpověď
Ahojky, mám takový specifický dotaz se kterým se na mě obrátil jeden můj kamarád. Chce se takové akce účastnit a shání informace nejen z veřejných zdrojů, nejlépe od někoho kdy již na podobné akci byl. Zejména zda je lepší plavba po Středozemním moři, nebo raději Karibik, jaký je obvykle program a jak moc jsou účastníci hardcore. Předem děkuji .
Cruise plavby pro homosexuály
Ve fóru Vodní doprava
11 odpovědí
Baleárské ostrovy - Ibiza s akční letenkou nelze než doporučit. to je místo kde se schází příznivci klubové zábavy min. z celé Evropy. Najdete ze nejznámější kluby i DJs. Párty jsou až do rána a tak ti nejotrlejší z Vás ani nebudou potřebovat ubytování a můžou se ráno vyvalit rovnou na pláž. Střediskem a centrem dění je zejména hlavní město San Antonio a okolí. Na ostrově jezdí discobusy, které vás do klubů dopraví. Kluby jako Amnesia, Privilege, Bora, Bora a Space jsou dnes již legendou. [Upraveno administrátorem: Drogy a kur*y tady opravdu rozebírat nebudeme. Jsme cestovatelský web, ne feťácké doupě. Ještě jeden příspěvek s podobným obsahem a máš ban!!!] .
Ibiza - párty až do rána
Ve fóru Co vidět a navštívit
18 odpovědí
Jako reakci na zpoplatnění odbavených zavazadel lowcosty přišli výrobci se zajímavým řešením. Využívají pravidlo, že letecké společnosti nijak neomezují množství a hmotnost předmětů v kapsách oděvů svých pasažérů. Jedná se o hybrid mezi vestou a zavazadlem, který obsahuje kapsy, kam lze uložit velké množství osobních věcí a předmětů, které by jinak bylo nutné přepravit v odbaveném zavazadle za poplatek. Dají se tak bezplatně přepravit předměty jako lyžařské boty, teleobjektivy, rozměrné oděvy, spací pytle, karimatky, stany, velké dildo, apod. Kromě vesty už nepotřebujete žádné další zavazadlo. Ti šikovnější z Vás si mohou vestu vyrobit i sami, jako základ se výborně hodí plášť typu Columbo, nebo flaušový kabát v případě cest do chladnějších oblastí. Více je vidět na videu: https://www.youtube.com/watch?v=1xEwaKRaNiI A obrázcích:  .
Vesta pro přepravu zavazadel lowcosty zdarma
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
20 odpovědí
Chystáte nějakou víkendovou párty? Chcete jí dát nový rozměr? Leťte s akční letenkou s lowcosty do Maroka přímo za zdrojem. Maroko pokrývá 70% evropské spotřeby Konopí (Kíf) a Hašiše a výroba pro vlastní potřebu je zde legální, přebytky jsou pak nabízeny k prodeji zejména turistům - velkoobchodní cena hašiše se pohybuje už kolem 1000 eur za kg. A jen pro zajímavost - pokud se ho podaří dostat přes moře, vzroste jeho cena min. na 30-ti násobek. Jediný problém bude s alkoholem, který je na místě k dostání pouze v privátních klubech, hotelových řetězcích nebo velkých supermarketech - ovšem musíte jít zadním vchodem - velmi dobře zásobený je např. francouzský Carrefour. Jako bílí nebudete stíhat odmítat nabídky obchodníků, stačí se svézt taxi, popřípadě navštívit některou z kaváren, zejména v Medině. V případě zájmu není problém se domluvit a absolvovat exkurzi přímo do výroby. Na zpáteční cestě počítejte při vstupu zpět do EU s velmi důkladnou prohlídkou se psy. .
Maroko prodloužený víkend v rauši
Ve fóru Co vidět a navštívit
5 odpovědí
Potřebujete občas vypnout, odvázat se a přepudrovat nos? Latinská Amerika je ta pravá destinace kde se dá užít pořádná jízda a s akční letenkou vyjde celý pobyt mnohdy levněji než večerní párty v pražském klubu. Pobyt pak získá zcela jinou dimenzi a zážitky jsou podobné jako 60-ky v Americe v éře Hippies. Pokud nemáte vlastní, lze na místě zajistit i dámskou společnost a rozhodně není náhodné, že latinos pravidelně obsazují přední příčky v soutěžích krásy. Na rozdíl od přísných asijských zákonů kde i za pouhé držení hrozí doživotí je zde PERRICO napůl legální a nesmí chybět na žádné společenské akci. Produkce koky je běžnou součástí zemědělství a pokud máte sociální cítění, tak vězte, že kromě narkobaronů a členů kartelů živí i nejchudší vrstvy drobných zemědělců a pěstitelů. Nejlevněji lze zakoupit v Bolívii – cpou Vám to tam doslova na každém kroku, kvalita celkem slušná, cena začíná na 2 USD za pytlík. Venezuela - zde nemám zkušenost, ale ocením informace. Kolumbie (Medelin, Cali, Bogota) ceny max. 4-8 USD/pytlík podle velikosti platit cokoliv navíc je zcela zbytečné. A 20-40 USD Vám zajistí parádní jízdu na celý pobyt. Samozřejmě na každém rohu jsou prodejci směsí typu jedlá soda + prášek proti bolení zubů. Kvalitu si musíte sami ohlídat. Opravdu kvalitní zboží jde hlavně na export. Ale i běžně se dá sehnat super kvalita – to ocení každý kdo má rád svoji nosní přepážku. Tam je to opravdu přírodní produkt. To co je na našem trhu se s tím vůbec nedá srovnávat. To je plné syntetických aditiv a účinná látka je v minimální koncentraci. Existuje dokonce služba, která Vám zašle z dovolené suvenýr přímo na Vaší adresu. Odeslání proběhne samozřejmě až po Vašem odjezdu. Doplněny aktuální (z tohoto týdne) informace o Mexiku od uživatele který si nepřeje uveřejnit Nick: Turistické oblasti: Cancun, PDC, Tulum - ceny kolem 1000 pesos, kvalita mizerná (ale pořád lepší než v Praze) a mraky podvodníků. Mimo turistické oblasti jsou ceny 200 - 300 pesos, kvalita mnohem vyšší a férový obchod. .
Latinská Amerika-kdo si jí pamatuje ten si jí pořádně neužil
Ve fóru Co vidět a navštívit
12 odpovědí